Albiol felicita la Plataforma contra la Molt Alta Tensió de Castelló per la resposta rebuda de Brussel·les

marina albiol eupv

La portaveu d’Esquerra Unida a Brussel·les Marina Albiol ha felicitat els responsables de la Plataforma contra la Molt Alta Tensió a les comarques de Castelló, després que la Comissió de Peticions del Parlament Europeu haja accelerat l’acceptació a debat de la petició contra el projecte: “El fet que s’haja situat ja a l’agenda del mes de gener de la comissió és una resposta molt atípica dins els terminis de l’organisme, la qual demostra que els membres de la plataforma que vam acompanyar a Brussel·les van fer una feina magnífica per exposar les seues reivindicacions als diferents europarlamentaris amb qui van mantindré les seues reunions”.

Ahir mateix es va establir l’agenda de les properes sessions de la Comissió, i finalment es va determinar que la petició passaria a debatre’s entre els dies 23 i 24 de gener de 2017. Tal i com expressa Albiol, “diversos grups polítics vam pressionar per què s’admetera la urgència i se situara a l’agenda el més prompte possible. Ens felicitem per aquest recolzament aconseguit per la plataforma, però sense dubte hem d’agrair l’esforç dels ciutadans i les ciutadanes que formen la pròpia plataforma que, una vegada més, ens demostren que la societat civil quan s’organitza pot arribar a ser molt efectiva. Això sí, resulta lamentable que encara hui per defensar la salut de les persones o el medi ambient d’un projecte tan perniciós com aquesta línia de molt alta tensió hagen de ser les veïnes i veïns qui s’organitzen i lluiten pels seus drets bàsics. Un exemple més de que el Govern central prefereix estar al servei dels interessos de les grans empreses energètiques, que no de la pròpia ciutadania”.

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com