Compromís convida tots els castellonencs a participar al Correllengua de divendres

La formació Compromís per Castelló ha convidat tots els ciutadans i els col·lectius a participar a l’edició d’enguany del Correllengua, que tindrà lloc aquest divendres a les 19,30 dins dels actes previstos per a les celebracions del 9 d’octubre. “És una de les festes més destacades de la ciutat i cal que tots hi participem per sumar cada vegada més suport a la nostra cultura i la nostra llengua”, ha assegurat Garcia.

El Correllengua eixirà de l’IES Baynat i arribar a la plaça Major, on tindrà lloc la lectura del manifest. Garcia ha assegurat que “una vegada més, cal que Castelló es bolque amb la festa que reafirma la identitat valenciana i que ens permet avançar com a poble”. Cal recordar que el Correllengua és un dels actes més preuats per tots aquells que, ja siga a títol individual o col·lectiu, treballen tant per la defensa del valencià com per la plena normalització de la llengua a tot el territori.

La marxa clourà enfront de l’estàtua del rei En Jaume, on els milers d’assistents donaran per finalitzada aquesta massiva reivindicació del valencià.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com