Compromís reclama inversions que milloren la qualitat de vida dels veïns d’Alcalà i Alcossebre

El regidor de Compromís d’Alcalà de Xivert, Manuel Salvador, ha registrat diverses iniciatives de cara a millorar la qualitat dels serveis que es presten des de l’Ajuntament, l’atenció als ciutadans i per garantir l’accés de la població als serveis que es presten des del municipi als dos nuclis. La primera d’elles reclama que l’Ajuntament s’interesse per les subvencions de la Generalitat en matèria de promoció de l’ús del valencià a l’administració, realitze cursos pels funcionaris i cree una oficina Aviva. D’altra banda Salvador ha recordat que “encara son molts els carrers del poble que son un problema per la mobilitat dels veïns (voreres estretes, sense rampes…) i ja que l’anterior any vam demanar i es va crear un Pla d’Accessibilitat Municipal, volem saber en quin punt està la seua aplicació i quines inversions, previsions i millores s’han fet per tal d’eliminar este problema”.

El portaveu de Compromís ha recordat la necessitat de dotar a Alcalà i Alcossebre de serveis públics (WC) donada la inexistència d’instal·lacions fixes suficients, pel que ha demanat una partida per a la seua construcció amb dotació suficient. Un altra de les propostes fa referència al pagament obligatori per a participar en les diferents activitats destinades a xiquets i xiquetes del municipi “el que provoca que molts dels potencials destinataris no puguen participar d’elles per motius econòmics. Tenim famílies que travessen ara situacions delicades, pel que demanem que el que es programe des de l’ajuntament siga gratuït per les famílies del nostre poble”.

Un altre dels pilars del municipi i del nostre futur és la cultura i la formació. “Hem detectat que el creixement que ha experimentat Alcossebre no ha anat acompanyat de una millora en els serveis com per exemple la biblioteca, que ha quedat desfasada i al marge de la modernització que la gent requereix, com llibres i prestatgeries noves, ordinadors, etc”, pel que hem reclamat que “s’incloga en els pressupostos una partida amb la suficient assignació per l’estudi, projecte i execució de les obres i crear una nova biblioteca adequada als actuals estandars i integrada en la Xarxa de Biblioteques del País Valencià”, ha conclós.

Redacción Redacción (31561 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com