“Desgraciadamente estamos en un Estado de Derecho” (sic)

democràcia castelló

Afirmar una cosa i la contrària és la definició d’absurd.

Per al Jutge, Fiscalia i Abogacía del Estado: “Consta acreditada la caja b del PP“; per al PP: “No tenemos nada que ver (ni amb els seus Tresorers)”, malgrat els més de 800 anys de presó demanats per a quasi mig centenar dels seus càrrecs, i malgrat que més d’un President provincial, Senador, Alcaldes i Regidors per ex. gallecs o bascos han reconegut tranquil·lament que cobraven sobres en b.

Damunt, esta setmana el seu partit, imitant ERC amb Mas, ha impedit que el President Rajoy comparega pel finançament fraudulent del seu partit. Per a que conste que DeCs també critica ERC i CiU.

Més per a que no acusen DeCs de ser només antiPP: recordem que esta setmana el PSOE hi ha pactat la immunitat de tres implicats al cas dels EROs andalusos.

Absurd i antisocial el nostre President Rajoy presumint a Brussel·les recentment que ha retallat l’Estat del Benestar molt (12.000.000.000 d’euros en Educació i Sanitat), i esta setmana presumint a Espanya “No se ha recortado lo fundamental del Estado del Bienestar“.

Absurda i antiespanyola la frase del presumpte valencià i presumpte espanyolíssim Portaveu del PP Glz.Pons (el no-cessat que anuncià solemnement que el seu partit anava a crear 3,5 milions de llocs de treball i ara patim més atur que amb ZP): “Si Otegui está feliz de que gane Syriza, no podemos estarlo los españoles“. Otegui no és espanyol per al Portaveu del PP.

Absurda en el fons la proclama d’esta setmana del nostre President Alberto Fabra, per llançar pedres contra el seu propi teulat: “Somos la Comunidad peor financiada de España“. Per molt que afegisca “…pero trabajamos para corregirlo“, encara queda pitjor; creurà que ell i el seu partit treballen molt tots estos últims vint anys que governen, però els resultats del seu treball a la Comunitat Valenciana són els que ell proclama: som la pitjor.

Però més que absurda, antisocial i sobretot antidemocràtica la frase d’esta setmana dita pel cas Pujol en 13tv, cadena (majoritàriament en mans de la Conferència Episcopal) així d’antidemòcrata: “Desgraciadamente estamos en un Estado de Derecho.”  I la periodista que ho ha dit continua cobrant d’ella… i donant lliçons de Democràcia urbi et orbe.

Des de DemocràciaCastelló no donem lliçons altives de res sinó que, des de la més oberta transversalitat, plantegem propostes constructives per a problemes concrets dels/les ciutadans/es d’esta capital i dels pobles i ciutats d’estes comarques.

Joan Miquel Martínez Joan Miquel Martínez (139 Posts)

President del Consell Directiu de Democràcia Castelló


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com