Compromís reitera a la Diputació que ha d’implicar-se en la millora de les escoles

ignasi garcia compromís

Compromís per Castelló ha instat la Diputació provincial a implicar-se en les obres de millora de les escoles públiques dels diferents municipis després que el president, Javier Moliner, haja assegurat que “resulta estrany” que siga aquesta administració la que finance part del manteniment. La postura de la Diputació de Castelló, ha criticat el portaveu de la formació, Ignasi Garcia, contrasta amb la de València, que ja ha anunciat que aportarà 75 milions d’euros per mantindre els centres que així ho necessiten.

Segons Garcia, “una vegada més veiem la diferència entre les prioritats d’un govern de Compromís i les d’un govern del PP que, en lloc d’invertir en l’escola pública, que és el futur de la societat, només es dedica a aportar diners a aquells projectes que els permeten fer-se una foto i ubicar el logo institucional per donar-se promoció”. Garcia ha lamentat que, una vegada més, Moliner i el Partit Popular es desmarquen d’una necessitat tan evident com ho és l’aposta per l’educació pública de qualitat.

Al respecte, el portaveu ha recordat les rellevants inversions que s’han dut a terme a ciutats com Castelló, on el govern de progrés i la regidoria d’Enric Porcar han hagut de pal·liar, en poc més d’un any, la deixadesa a la que els governs anteriors del PP havien condemnat a l’escola pública. Des de l’Ajuntament de Castelló i en els darrers mesos s’han invertit més de 300.000 euros “en atendre necessitats bàsiques dels centres”, ha recordat Garcia.

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com