Els pressupostos i el retorn del “catastrazo”

Ayuntamiento de Benicasim

El grup municipal de Compromís per Benicàssim, els regidors Helena Salvador i Pau Ferrando, encapçalats pel seu portaveu Joan Bonet Hancox, ha dit NO aquest matí a la votació dels pressupostos municipals del 2017.

Des de Compromís per Benicàssim no podem donar el vist-i-plau a uns comptes formulats i construïts, principalment, amb l’abús en l’impost de l’IBI. La modificació en el tipus de gravamen, aprovada a corre-cuita pel consorci PP-ARB-Ciudadanos el passat desembre, la considerem que representa una agressió cap als drets dels veïns i veïnes de Benicàssim, i que fa palès, una vegada més, la intenció de Susana Marqués i dels seus socis de governar de cara als interessos de les constructores i empreses adjudicatàries de serveis, i d’esquena als interessos dels ciutadans/ciutadanes de Benicàssim.

Els pressupostos del 2017 els considerem un avanç ranci de cara a tornar a seguir models dels temps de la bombolla urbanística, dels temps del formigó, dels anys on el PP-ARB malbarataren qualsevol intent de configurar un model turístic, un model de convivència, basat en el desenvolupament sostenible. Aquells anys d’especulació foren desastrosos per a l’economia de Benicàssim, les seues conseqüències encara les estem sofrint avui en dia.

Nosaltres ens neguem a tornar al passat. Volem aprendre dels seus errors i dissenyar una ciutat molt més eficient, més solidària, més moderna, més eficient, lluny de l’artificialitat que el PP, la senyora Marqués i els grups “palmeros” ens volen vendre.

Compromís per Benicàssim

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com