La Conselleria d’Educació invertix 60.000€ en la millora de l’escola pública de la Jana

Domingo Tolós

Els xiquets i xiquetes de la Jana han començat el curs escolar en una escola renovada, després de que la Conselleria d’Educació ha invertit 60.000€ en la millora de les deficiències que hi havia des de feia anys i al mateix temps s’ha pintat tot l’edifici per dins i per fora.

“Quan vam entrar al govern de l’Ajuntament ens vam posar com a prioritat arreglar les deficiències que hi havia en l’escola pública de la Jana, per això vam convidar al Conseller Vicent Marzà a visitar les Escoles i un any després, les obres de reforma i manteniment ja estan acabades. ”, ha indicat l’alcalde, Domingo Tolós Lládser.

Entre les diferents obres que s’han fet: s’han arreglat les humitats i goteres que hi havia en les aules, especialment en l’aula de la biblioteca, s’han canviat les escales d’accés, la coberta de la porta d’emergència, s’ha treballat en la teulada i s’han canviat teules, s’han millorat els aïllaments en finestres per a estalviar en calefacció s’ha pintat l’escola de dalt a baix inclòs el mur exterior que dona al carrer, així com altres xicotetes reparacions.

“Nosaltres considerem que l’educació pública és un dels pilars fonamentals d’una societat avançada i continuarem treballant en totes les millores que siguen necessàries, per a que els xiquets i xiquetes de la Jana tinguen una escola pública de primera”, ha conclòs l’alcalde de la Jana.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com