EUPV s’abstindrà en els pressupostos d’Onda

El col·lectiu d’EU a Onda s’ha reunit per a decidir el sentit del vot per al plenari extraordinari sobre els pressupostos del 2017. Després d’un intens debat entre partidaris del no i els de l’abstenció, s’ha acordat per un 60% votar abstenció enfront d’un 40% que s’ha decantat pel no.

El portaveu del grup municipal i regidor Iván Tauste ha argumentat que després de la reunió que va mantenir amb l’alcalde, “hem notat un canvi significatiu en l’actitud de l’equip de govern i una obertura sincera al diàleg en tots els grups polítics i a què les nostres propostes siguen valorades positivament”, a més ha afegit que “tenim la responsabilitat d’arribar a acords pel bé comú del poble d’Onda”

Per altra banda, el coordinador local Vicent Leonés ha manifestat que “l’estret marge entre el no i l’abstenció reflexa que Esquerra Unida té una paciència limitada, i que no consentirem que se’ns torne a enganyar tal com van fer en les negociacions dels darrers pressupostos, així que tindran en nosaltres un control constant per fer complir els acords als quals hem arribat en aquestes negociacions”.

Una advertència als pressupostos del 2018: El col·lectiu ha acordat de forma unànime que si en aquest any vinent no es compleixen els acords i tornen a haver-hi actituds autoritàries i prepotents per part de l’equip de govern, Esquerra Unida actuarà en conseqüència i “abandonarà la generositat en què ha tractat al PSPV els darrers anys”.

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com