Francesc Colomer: ‘Ja no és un aeroport patrimonialitzat per ningú’

amparo marco, francesc colomer, aeropuerto de castellón

En l’aniversari de l’arribada del primer vol comercial a l’aeroport de Castelló, el secretari autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “el més important és haver transformat l’orientació i la idea del propi aeroport; ja no es pot parlar d’un aeroport patrimonialitzat per ningú, sinó de l’aeroport de tota la societat de Castelló”. Colomer ha recordat que, des de l’arribada del nou govern presidit per Ximo Puig, el consell d’administració de la societat pública Aerocas s’ha obert al conjunt dels actors socials i econòmics de la província. A l’hora de valorar aquest primer aniversari, Colomer destaca que “és l’èxit de tota la societat de Castelló”.

Pel que fa al pla de futur de l’aeroport elaborat pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), el secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que “més enllà del turisme hem de buscar els elements diferencials que ens facen ser un lloc de referència en aquest món global”. En eixe sentit, ha avançat que en un futur pròxim hi haurà a l’aeroport una subseu del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés. “Això és una icona, un símbol de què significa un nou model turístic. Volem situar el producte autòcton cultural de qualitat en el frontispici d’arribada a la província”

A punt del passatger 100.000

Per la seua part, el director general de l’empresa pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha assenyalat que, durant aquest primer any d’activitat comercial a l’aeroport de Castelló, un total de 89.251 passatgers han passat per les seues instal·lacions en els 759 vols que han aterrat o s’han enlairat des de les pistes de la base de Vilanova d’Alcolea. Serafí ha recordat que “estem a punt de rebre el passatger 100.000” i ha indicat que “en els anys vinents continuarem creixent tal com està previst en els diferents plans que tenim previstos”.

En eixe sentit, Serafí ha reconegut que hi ha contactes amb nous operadors i companyies i s’ha mostrat optimista pel que fa a l’arribada de noves línies comercials. Cal recordar que, fins ara, són quatre les línies que volen des de l’aeroport de Castelló fins a Londres, Bristol, Bucarest i Sofia.

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com