La noia de Castelló al tramvia de Barcelona

Missatge rebut per Facebook.

“Busco contactar amb una noia de parla valenciana, que vaig conèixer a les festes de la Mercè 2016, al servei de tramvia de la ciutat de Barcelona, en acabar el concert de “La Raíz” a la Plaça del Fòrum el dia 23 de setembre. Sóc un noi de Tarragona, i estic intentant tornar-me a posar en contacte amb una noia de 17/18 anys que prové de Castelló de la Plana, però que aquest any es troba vivint a Barcelona. Ja que segons em va comentar, inicia el primer curs del grau de Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

Vam coincidir al tramvia en la parada del Fòrum, quan hi vas pujar i posteriorment, em vas preguntar si et podies asseure sobre meu, perquè el tramvia anava molt ple i estaves cansada. I va ser a partir d’aquesta situació que vam començar a xerrar durant una llarga estona i de manera molt propera, fins arribar a la parada Wellington on els dos vam baixar, i ens vam perdre la pista.

Si ets aquesta noia o bé la coneixes, no dubtis a ficar m’agrada o a comentar aquesta publicació, per tal de poder posar-me en contacte.

Gràcies!”

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com