Una manifestació a Castelló protesta hui contra el tall de llum

bombilla energía

La plataforma No Més Talls de Llum de recent creació ha convocat per a este dimecres, 21 de desembre, mobilitzacions en 52 municipis de tota Espanya, inclosa Castelló, per reivindicar la prohibició del tall del subministrament elèctric a les llars en situació vulnerable. La manifestació està convocada este dimecres 21 a les 19:00 en la Plaça Maria Agustina.

La Plataforma No més Talls de Llum està composada per 27 organitzacions de la societat civil i recolzada per diversos partits polítics. Els eixos de les seues demandes són 6: la prohibició del tall elèctric a famílies en problemes econòmics, el fi dels abusos tarifaris, la creació d’una tarifa social real, la devolució dels 35000 milions que van rebre les elèctriques en concepte de Cost de Transició de Competència que s’ha demostrat jurídicament com a il·legítim, una auditoria del sistema elèctric i l’aplicació de l’IVA super reduït per a l’electricitat.

Segons el 3r estudi de la Pobresa Energètica de de l’Associació de Ciències Ambientals, la pobresa energètica és un fenomen que afecta ja a 5 milions de persones al nostre país.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com