Vicent Marzà explica el calendari d’actuacions al CEIP Jaume I i l’IES José Vilaplana de Vinaròs

vicent marzà

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha visitat la localitat de Vinaròs, on s’ha reunit amb l’alcalde Enric Pla i les autoritats locals.

Respecte a les infraestructures escolars de Vinaròs, el responsable d’Educació ha visitat els dos centres educatius que necessiten aules dignes en la població i ha assegurat que “nosaltres no fem promeses, responem amb fets”. El conseller ha explicat que les obres del CEIP Jaume I s’iniciaran durant 2017 i que s’estan agilitzant totes les gestions burocràtiques per donar solució durant els pròxims anys a l’IES José Vilaplana i poder eliminar els barracons amb que compta.

A més Vicent Marzà ha volgut fer émfasi en “la importància de desenvolupar la innovació educativa a l’aula per garantir més i millor qualitat educativa a l’alumnat del Baix Maestrat” i ha anunciat que s’ha duplicat el personal del centre de formació del professorat de Vinaròs.

Amb aquest visita el conseller ha volgut remarcar el compromís d’Educació amb totes les comarques valencianes, i explicar com s’estan invertint els recursos públics en fomentar la igualtat, la implicació i la innovació educatives.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com