Rèplica de Jordi Navarrete a l’article de d’ACRA

jordi navarrete compromís

El senador de Compromís, Jordi Navarrete, ha titllat de ‘desinformats’ als membres de la Asociación de vecinos y cívica Raimundo d’Alós, pel que fa a les seues manifestacions en una carta d’opinió on posen en dubte l’acció política de Compromís i d’aquest senador cap al projecte Castor, que considerem nociu per Vinaròs, tota la comarca i els consumidors.

Segons deixen a entreveure, Compromís ha variat la seua postura pel fet d’estar a l’oposició o al govern. Res més lluny de la realitat i només des de la ignorància o la mala fe es poden llançar aquestes fal·làcies, ja que si comproven a l’enllaç que encapçal·la aquest article, podran llegir les desenes de preguntes al Senat, iniciatives davant el Defensor del Pueblo, peticions de compareixença del ministre d’Industria abans de l’espantà de Panamà de José Manuel Soria, explicacions al tracte privilegiat cap al projecte i peticions de derogacions de l’Ordre d’Industria que carregarà als usuaris de gas els costos del Castor.

Per tant, queda clara la postura de Compromís al Senat i a les Corts Valencianes, des d’on han sorgit proposicions de desmantellament que han obligat als diferents partits polítics a posicionar-se, quelcom que no haguera estat realitzable sense la nostra presència i petició. Tothom sap que ha passat amb el Castor i quí en van ser els responsables i cap d’ells va ser de Compromís ja que sempre hem rebutjat el magatzem. La política es demostra exercint-la i així ho estem fent. ACRA no ens pot donar lliçons de res i molt menys insultar-nos. Per cert, això de “idiotas”, s’ho diuen vostès, tots sols.

Jordi Navarrete Pla – Senador per Castelló

Jordi Navarrete Pla

Senador per Castelló

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com