Nomdedéu denúncia “les mentides” del PP de Castelló sobre la demanda contra la seua persona

enric nomdedeu padre de familia

El secretari autonòmic d’Ocupació i ex vicealcalde de l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha volgut avui rectificar les declaracions realitzades pel Partit Popular de Castelló en els mitjans de comunicació en les quals s’al·ludeix a una denúncia contra la seva persona per injúries i calúmnies. Sobre aquest tema, Nomdedéu ha aclarit que “mai ha existit tal denúncia, i molt menys per injúries i calúmnies, que comportarien un delicte penal. El Partit Popular de Castelló mai m’ha denunciat per tals fets”.

Així, l’actual secretari autonòmic d’Ocupació ha manifestat que “el que el PP va iniciar va ser un procediment civil per reclamar per l’honor del partit, al que el meu representant legal ja ha contestat oposant-se a aquesta demanda i sol·licitant la total desestimació de la mateixa perquè no hi ha cas”.

Nomdedéu ha volgut precisar que “el PP també menteix en dir que estic cridat a declarar el proper 23 de novembre, ja que aquesta cita no és una altra cosa que la compareixença prèvia habitual en aquest tipus de procediments civils a la qual només acudiran els advocats i procuradors d’ambdues parts”.

El secretari autonòmic ha titllat l’actitud del PP de Castelló com una “absoluta manipulació, perquè menteixen sabent que ho estan fent. A més, l’única cosa que estan fent és intoxicar i fer creure a l’opinió pública una cosa que no és certa. Des del principi, els populars estan usant políticament la labor habitual del jutjat per carregar contra la meva persona, i una prova d’això és el fet que iniciàren la tramitació d’aquesta demanda just després que es fes públic el meu nomenament com a secretari autonòmic d’Ocupació, quan estava a punt de complir-se un any des que tingueren lloc els fets pels quals reclamen”.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com