Platja per a gossos en el nou pla d’explotació de platges de Benicàssim

joan bonet

El Grup Compromís per Benicàssim considera que per al pròxim nou pla d’explotació de platges, l’Ajuntament de Benicàssim deu d’incloure una sèrie d’actuacions que fins ara no s’ha tingut en compte o simplement han sigut eliminats.

Entre estes propostes està inclòs la existència d’una zona de Windsurf i Paddelsurf en la platja de Voramar, o bé en la platja de l’Almadraba, ja que hui en dia, només es disposa d’un al llarg dels set kilòmetres de platges que té el terme municipal.
La proposta a destacar és l’habilitació d’una platja que estiga autoritzada per a gossos. Considerem que és una reivindicació cada vegada mes nombrosa dels veïns de Benicàssim. També dels turistes i estiuejants que visiten la localitat, i això pot suposar el donar una oferta turística complementària més que facilite la elecció del nostre municipi com a lloc de destí per a les seues vacances.

Benicàssim deu de donar oferta i servei d’allò que es demana per part dels usuaris i adaptar-se així als temps que correm, i a la evolució de costums i valors de la societat. La consideració cap als animals de companyia i la seua inclusió en les activitats de lleure és va incrementat dia a dia, així com també la seua presència en les diferents llars.

També hem demanat que estiga autoritzat el poder passejar al gos per la platja durant la baixa temporada turística.

Una altra proposta a destacar és que tornen a incorporar una plataforma de jocs i bany dins la mar per a totes les platges de Benicàssim, que en el seu moment ja en disposàvem i que l’actual Equip de Govern va eliminar.

La senyora alcaldessa deu de posar-se les piles d’una vegada per totes, també en este tema que considerem important, per a que Benicàssim tinga els arguments necessaris per a tindre una oferta i serveis de qualitat per als usuaris de les nostres platges, tant per als veïns del municipi com per als estiuejants i turistes.

Joan Bonet Hancox. Portaveu del Grup Compromís per Benicàssim

Redacción Redacción (31552 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com