Satisfacció a Compromís amb l’entrada de la primera pregunta ciutadana al ple de Castelló

ignasi garcia compromís

Compromís per Castelló ha mostrat la seua satisfacció per la “fita històrica” que suposarà la formulació de la primera pregunta ciutadana durant la sessió plenària d’aquest dijous. Així ho ha destacat el portaveu de la formació, Ignasi Garcia, qui ha afirmat que “per primera vegada, un veí o veïna de la nostra ciutat podrà participar al ple, adreçar-se a l’alcaldessa, la vicealcaldessa o qualsevol regidor i formular la pregunta per tal que el responsable polític adient puga contestar-li en públic”.

Garcia ha felicitat tant el grup municipal de Compromís com la resta de l’equip de govern de la ciutat “per haver aconseguit posar en marxa una reivindicació tant demandada per la ciutadania i que, recordem, s’incloïa al Pacte del Grau, document de formació de govern que complim dia rere dia”. Al respecte, el portaveu ha volgut agrair “tots els tècnics municipals que han participat en el disseny d’aquesta metodologia que ens permet obrir les portes del saló de plens a tota la població”.

Sobre les crítiques formulades respecte al rebuig d’una de les preguntes que s’havien registrat en les setmanes prèvies, Garcia ha volgut deixar clar que “quan es va establir com seria la participació als plens ja es va establir que no s’admetrien qüestions de tipus més personal, com és el cas de la que s’ha acabat rebutjant; no obstant això, volem reiterar que cap pregunta, tot i no ser admesa a ple, serà rebutjada, ja que el regidor o regidora competent tramitarà la resposta, que serà publicada al web municipal”.

Redacción Redacción (31562 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com