Els regidors del PP de Cabanes van cobrar quasi un mes que no van anar a treballar

carles mulet

En 11 de maig de 2016 l’alcaldessa de Cabanes Estrella Borràs renuncia al càrrec i dimiteix. Des d’eixe moment ens posem d’acord per fer un govern compartit Units pel Poble-Compromís i PSPV-PSOE.

L’alcalde en funcions està en el càrrec fins al plenari d’investidura de la nova alcaldessa, que té lloc el 28 de maig (la resta no tenen massa presència física eixos dies per l’ajuntament, però cobren el salari íntegre).

Fins al 22 de juny, el nou equip de govern no convoca el plenari on s’assignen els nous salaris (s’agarra el que cobrava l’anterior alcaldessa i la resta de regidors, i es divideix entre els sis nous membres).

Des del 28 de maig al 22 de juny, cap membre del PP acudeix a l’ajuntament, i a pesar d’això, els regidors que tenien salari de l’anterior etapa, el cobren íntegrament; cobrant del poble per un treball que saben perfectament no han fet.

Estem parlant de quantitats simbòliques, però que òbviament no els correspondrien. No han renunciat a este cobrament ni han comunicat voler fer-ho. De fet, quan ahir se li va preguntar a l’alcaldessa per este cas, el silenci per part del PP va ser total.

Cal recordar que els exregidors del PP deuen encara més de 135.000 euros de diners cobrats il·legalment. La portaveu del PP Lucia García, 10.440 euros que ja ha dit massa vegades que no pensa tornar. Ara, sabem que dos regidors en actiu, van cobrar quasi un mes de salari sense acudir a treballar ni un sòl dia.

Carles Mulet Carles Mulet (121 Posts)

Carles Mulet, concejal de Cabanes y coportavoz de Compromís en las comarcas de Castelló


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com