El valenciano de Susana Marqués es un poco “raro”

Mensaje recibido a través de nuestro correo electrónico.

Os recomiendo que echéis un vistazo a la primera página del programa de fiestas de Benicasim, la parte en la que la alcaldesa habla en valenciano.

“Estimats veïns i Veïnes de Benicàssim,

Arribat gener, Benicàssim s’omple d’emoció i per a mi, Com No podia ser d’altra manera, Suposa Una gran alegria dirigir-me a tots vosaltres amb motiu m de Les nostres Festes Patronals En Honor a Sant Antoni Abat i Santa Àgueda.

“Les festes de gener”, son una Oportunitat Que Ens Arriba regalada amb l’entrada de l’any nou per començar-Plens d’alegria, Diversió i bons moments Que compartir, amb Familiars, amics i veïns.

Des d`aquest saluda us faig v arribar meu Desig De que renoveu La Il•lusió per mantindre vives nostres Tradicions i costums Que, any d’un Any, posem en alça quan vam participar de la tradicional Encesa de les fogueres, Al so del volteig general, de campanes, o ens ataviats de forma típica per Participar en la tradicional “Coqueta”

Però arribats a divendres, Benicàssim Serà example de Com una festa es Converteix en distintiu d’acolliment i alegria. En el nostre de Dia Els més populars, El Dia de “Les paelles”, Benicàssim Serà Novament capital de La nostra província mostrant al Món Que som CAPAÇOS de agermanar-nos Al voltant de Nostre plat Més tradicional.

Estic segura de que serán Dies d’Alegria i celebració per a Tothom. Per Això no vull oblidar-me de Agrair a tots Aquells Que Hi han participat i col•laborat D’Una forma o altra en l`organizatció d`aquest Programa de festes. Gràcies a Totes i tots.

No voldria Acomiadar-me sense recorda-vos que les festes son el millor moment per Reforçar Valors Com El Esforç, la Generositat, la constància i La Lliurament.

Per això ens convide a que participeu dels actes amb il•lusió, mostrant a qui ens Visiten el millor de Nosaltres, ELS NOSTRES VALORS, Tot el que ens distingeix i engrandeix Com a poble.

Rebeu una salutació molt afectuós i Bones Festes!

Susana Marqués Escoin. Alcaldessa de Benicàssim”

Redacción Redacción (31560 Posts)

Publicación de notas de prensa y otros contenidos generados por terceras personas


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com