Somos las mejores

joan miquel martinez democràcia castelló

Esta setmana el President del Gobierno de España ha presumit, en públic, d’haver dit al seu homòleg de Letònia que sentia que la nostres seleccionades de bàsquet guanyaren les letones, però “las cosas son como son (perogrullada), luchar contra los hechos objetivos es imposible.” Fets: als noranta Joan Pau II “perdonà” Galileu, i hui Internet va ple de vídeos que “demostren” que l’Antàrtida no existix (vaig xafar la seua Península en 1999), que la Terra és plana, que hi ha una conspiració que castiga pilots que en volen dir la veritat…

Penjant-se la medalla, literalment, al seu coll digué a la capitana Palau a Moncloa: “Vamos a ganar (el Mundial futur) a EEUU incluido, porque somos las mejores, sin duda alguna” (el felicite pel determinant article tan feminista).

Però algun dubte objectiu en cap, per bé que no em canse de repetir que sóc feminista, perquè la Civilització avança o va com els crancs de riu segons èpoques (Hipàtia o bombes contra els àrabs cristians d’Irak o Egipte i contra museus de les laïques Tunis o Turquia on –a diferència dels Estats aconfessionals- és prohibit lluir mocadors als edificis públics), perquè sense igualtat de drets i deures no hi ha Humanitat sinó selvàtic masclisme. (Simone Veil r.i.p.)

La Veritat: objectivament totes les Fes es caracteritzen per creure subjectivament en l’existència d’un o més Éssers invisibles i en obeir-ne les seues autoproclamades Veritats Supremes “per damunt de totes les coses”: racionalitat, Drets Humans…

Rajoy en metaconverses, i esta setmana un dels seus Tresorers imputats per saquejos sistemàtics declarant als representants de la sobirania popular que no declara, perquè “Mi derecho a la defensa está por encima de cualquier cosa, de la soberanía popular…” Textual; i el pitjor és que la Llei és al seu costat.

Farruquito digué el mateix, després de matar una persona (i amb tots els agreujants de fugir ometent el deure d’auxiliar la víctima, mentir, donant culpes a un altre damunt menor, botant semàfors, fugint al taller d’altra província…): “Lo que todo el mundo tiene que comprender es que sentí miedo”. Tot el món (tot) té el deure (no l’opció), el deure de comprendre que el més important (“por encima de cualquier cosa”) és el seu sentiment subjectiu, real o mentider; no la vida humana que acabava de matar, ni la família de la víctima, ni…

Sentiments. BCN4EMA: Quants no-catalans s’hi apassionen com pels JJOO’92 perquè Barcelona (BCN) aspira a (4, for) la Seu de l’European Medicines Agency?

Airbnb: mentre Rajoy presumix pel bàsquet… tertúlies del Principat tracten què fer si algun abusador de lleis et canvia el pany de la porta de ta casa. La Regidora de BCN conta que consulta també amb Estocolm, Viena, Amsterdam… “Ahir vam dir-me de Nova Iork que quan parlem amb Barcelona sentim que no estem sols” davant empreses abusadores de lloguer de pisos turístics.

I l’episcolpal COPE menyspreant l’Alcalde socialista de Blanes, que repetix que votarà No com el 9N2014! I de la seua comparança Espanya-Catalunya amb Dinamarca-Magrib, critiquen que els nòrdics tenen classes en agost i no són divertits!! (N’he de riure?)

Amb més focs al bosc, unes pinzellades finals (ja per a traure fum del cervell):

-Sánchez dimecres declara “Creo (no “seguro”) que cometí errores… El PSOE és el PSOE”… Li ho aplaudim?

-Dos monàrquiques em diuen que “la Leti” no ha volgut que son sogre no rebera l’homenatge parlamentari per 1977… que damunt hi diu 0 de les víctimes de Franco, mentre un Parlament encara espanyol aprova una Llei que anul·la, per il·legals, els Tribunals de 1938 i les seues sentències, il·legals, fins 1976.

-Carmena, supervivent del despatx d’Atocha en 1977, diu que viatja en primera perquè li ho mana el metge… Ho demostra amb 0 papers.

-Joaquín Francisco Puig, discutit també al PSPV, vé per a lloar els empresaris turístics… el dia que la Confederación de Empresarios de Cs està ja a punt de desaparéixer per la seua gestió: milions d’euros de deute.

-El Ministre del PP viatja ací per dir-nos 0 de l’AVE al sud, i que farà a Morella 7quilòmetres de carretera, 7, per a 2020, amb este sistema de finançament… Hem d’agraïr-li-ho?

-Pel Plurilingüisme seguixen protestant els monolingües.

“…y España es la mejor”, en cantava el culé Escobar.

Joan Miquel Martínez Joan Miquel Martínez (139 Posts)

President del Consell Directiu de Democràcia Castelló


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Política de comentarios:

Castellón Confidencial no se hace responsable de las opiniones vertidas en los comentarios. La responsabilidad legal de los comentarios vertidos corresponde a los autores de dichos comentarios. Este es un espacio para el debate. No hay moderación prevía en los comentarios, pero Castellón Confidencial se reserva el derecho a retirar comentarios irrespetuosos, ofensivos o inadecuados. Si envía un comentario, este sitio almacenará una entrada en un fichero de datos para poder mostrar su comentario a otros usuarios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición en lectores@castellonconfidencial.com